Ольга Кулаксиз із зібраними з власного городу овочами та спеціями для туршу (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Збір солодкого перцю. Рослини прикриті навісом від сонця для запобігання засухи (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Збір гілочок вишні для закваски туршу (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК) Збір гілочок винограду для закваски туршу (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Набір овочів та спецій: морква, яблука, селера, цибуля (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Зібраний врожай: помідори та салатний перець з городу (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Набір очищених овочів та спецій: морква, яблука, селера, цибуля, кріп, гіркий перець, часник та ін. (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Засушені семена кропу, які будуть зберігатись до наступного року для засівання в грунт (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Начинка для болгарського перцю (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК) (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Начинений болгарський перець (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Туршу заквашується в глиняному жбані (зверху страву накривають важким каменем) (фотограф: Сергій Гуменюк. Авторське право належить ООЦУК)Туршу заквашується в дерев’яній діжці (зверху страву накривають важким каменем) (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Готове туршу дістають зі жбану (фотограф: Сергій Гуменюк. Авторське право належить ООЦУК)Ольга Кулаксиз зі стравою туршу у власному підвалі (фотограф: Сергій Гуменюк. Авторське право належить ООЦУК)Ольга Кулаксиз зі стравою туршу під час культурно-масового заходу (фотограф: Сергій Гуменюк. Авторське право належить ООЦУК)Туршу та інші традиційні гагаузькі страви під час презентації (фотограф: Віталій Кулаксиз. Авторське право належить ОЦГК)Туршу (фотограф: Сергій Гуменюк. Авторське право належить ООЦУК)Туршу та інші традиційні гагаузькі страви, подані до столу (фотограф: Сергій Гуменюк. Авторське право належить ООЦУК)Традиційна осіння дегустація молодого вина та національних гагаузьких страв, в т.ч. туршу, головами сімейств (фотограф: Сергій Воронін. Авторське право належить ОЦГК)