- 1.Особливості виконання клезмерської музики
- 2. Ритуальний хліб Кодимщини
- 3. Метод будівництва «Суха кладка»
- 4. Традиційне виготовлення віників на Савранщині
- 5. Осичківські дідки
- 6. Степовий південний розпис
- 7. Знання, вміння та практики, що стосуються приготування та споживання біляївської рибної юшки
- 8. Міліна – знання, навички та звичаї
- 9. Різдвяний обряд «Мошу» (обряд чоловічої коляди)
- 10. Музей традиційного народного мистецтва як інтерактивний простір нематеріальної культурної спадщини Одещини
- 11. Причорноморська глиняна іграшка
- 12. Обрядове свято виноградної лози «Трифон Зарезан»
- 13. Культура приготування та споживання плацинди у селах долини річки Фрумушика
- 14. Обряд «Сирни Заговезни»
- 15. «Туршу» – квашені овочі за рецептом гагаузів
- 16. Традиція приготування та споживання обрядових хлібів до Дня Святого Георгія села Криничне
- 17. Культура традиційного вівчарства Бессарабії та знання, пов’язані з ним
- 18. Приготування української традиційної страви «Голубці»
- 19. Традиційна народна гра «Ашик»