Назва борщу: «Борщ з товченим салом та часником».
Інгредієнти:
- м’ясо;
- квасоля;
- буряк;
- картопля;
- капуста;
- цибуля;
- морква;
- квашені помідори;
- сіль;
- цукор.
Опис приготування: наливаємо воду, ставим м’ясо варити, збираємо накип. В бульйон додаємо квасолю та буряк порізаний соломкою. Коли відвариться кидаємо картоплю потім капусту. Робимо засмажку- квашені помідори перетираємо на ситі і додаємо до пательні. Обов’язково багато кропу та петрушки. Свіже сало з часником перетираємо в ступці, додаємо до борщу. Настоїться і можна куштувати. Смачного!
Відеоматеріали на посиланням:
https://www.facebook.com/groups/2695266877376757/posts/3586497161587053/
Щира вдячність Долинській селищній громаді Білгород – Дністровського району Одеської області за участь у формуванні реєстру!