Інгредієнти для міліни: сир, борошно, яйця, сметана, вершкове масло, сіль, вода, олія.
Борошно – основна складова для тіста
Яйця, сіль, вода – складові для тіста
Змішування інгредієнтів для начинки: сир, сіль, яйця
Змащення форми для випікання вершковим маслом
Процес згортання міліни за допомогою скатертини
Міліна розміщена у формі для випікання
Змішування інгредієнтів для заливання міліни: яйця, сметанаЗмішування інгредієнтів для заливання міліни: яйця, сметана
Останній етап перед випіканням: заливання міліни по версі.
Зустріч гостей з міліною в етнографічному музеї болгарської культури «Галямата кишта» при Зорянському сільському будинку культури.
Поч. 90-х р.р. Господиня розрізає міліну.
Наречена пригощає гостей міліною на весіллі
Міжпоколінне спілкування. Готова міліна на столі перед сімейним святом.