Традиційні страви: каурма, бринза. Авторське право – Одеський обласний центр української культури. Фотограф Сергій Гуменюк.Випасання овець в весняний «стійлово – пасовищний» період. Авторське право -Одеський обласний центр української культури. Фотограф Сергій Гуменюк.Виготовлення бринзи. Авторське право – Котловинська філія комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Ренійської міської ради.Жилет, виготовлений вручну з овечої пряжі. Авторське право – Обласний центр гагаузької культури. Фотограф Ольга Кулаксиз.Випасання отари в весняний «стійлово – пасовищний» період. Авторське право -Одеський обласний центр української культури. Фотограф Сергій Гуменюк.Утримання овець в зимовий «стійловий» період. Авторське право -Одеський обласний центр української культури. Фотограф Сергій ГуменюкТрадиційна гагаузька гра «Ашік». Авторське право – Котловинська філія комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Ренійської міської радиТрадиційна страва «курбан» з баранини. Авторське право – Одеський обласний центр української культури. Фотограф Сергій ГуменюкЧабан з отарою овець, 1960-ті р.р. Авторське право – Одеський обласний центр української культури