Фотоматеріали Міліна

Інгредієнти для міліни: сир, борошно, яйця, сметана, вершкове масло, сіль, вода, олія.

Борошно – основна складова для тіста

Яйця, сіль, вода – складові для тіста

Процес замішування тіста

Процес замішування тіста

Готове тісто

Розкачування тіста качалкою

Змішування інгредієнтів для начинки: сир, сіль, яйця

Змащення форми для випікання вершковим маслом

Розтягування коржа

Розтягування коржа

Накладання начинки

Процес згортання міліни за допомогою скатертини

Скручування рулету по колу

Міліна розміщена у формі для випікання

Змішування інгредієнтів для заливання міліни: яйця, сметанаЗмішування інгредієнтів для заливання міліни: яйця, сметана

Останній етап перед випіканням: заливання міліни по версі.

Випечена готова міліна

Зустріч гостей з міліною в етнографічному музеї болгарської культури «Галямата кишта» при Зорянському сільському будинку культури.

Поч. 90-х р.р. Господиня розрізає міліну.

Наречена пригощає гостей міліною на весіллі

Міжпоколінне спілкування. Готова міліна на столі перед сімейним святом.