ВАЖЛИВО! ЧЕКАЄМО НА ВАС 26.04 2023 о 15.30!

В рамках нашого проєкту “Подяка світу”, ми маємо честь представити виставку “Подяка литовському народу” за його беззастережну підтримку України в складний час її історії. Ця виставка включає тридцять чотири роботи, які зображують життя та боротьбу українського народу в умовах війни з росією.

Ці картини створені відомими українськими художниками – Галиною та Анатолієм Кравченками, та їх донькою Вікторією Кравченко. Кожна картина розповідає свою історію про мужність, силу та витримку нашого народу в умовах війни. Ці шедеври живопису не тільки вражають своєю красою та мистецьким вишуканням, але й мають важливий зміст.

Ми віримо, що ця виставка допоможе поширити у світі інформацію про те, що відбувається в Україні, та що наш народ не здається в обличчі ворога. Ми сподіваємося, що ці картини стануть нагадуванням про те, що Україна не залишається наодинці у своїй боротьбі за свободу та незалежність, і що ми завжди будемо пам’ятати про наших друзів та підтримку, яку вони нам надають.

Хочемо висловити щирі слова подяки Президенту Литовської республіки Гітанасу Науседі, нашим литовським друзям та усьому литовському народу за те, що вони є з нами у цей важкий період нашої історії. Ми дуже вдячні за вашу підтримку та солідарність!

Маємо честь запросити вас на відкриття виставки “Подяка литовському народу”. Відкриття відбудеться 26 квітня о 15:30 за адресою м. Одеса, вул. Польська 20. ООЦУК (Одеський обласний центр української культури).