“Мистецтво, що рятує”

Сьогодні відбулося урочисте відкриття обласної виставки «Мистецтво, що рятує» з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Талановиті майстри Одещини творчістю оспівують і запрошують нас у свій натхненний світ бажань, настроїв, мудрості, який виливається в мозаїку барв, кольору та сонячної життєдайності. Митці відкривають нам красу навколишнього світу, вони допомагають мріяти, здобувати сили для подальшої боротьби за звільнення рідного краю, своєї України. Завітайте до нас і ви познайомитесь з розмаїттям талантів, адже на виставці представлені декоративний розпис, витинанка, кераміка, живопис, графіка, художня фотографія, батик, ткацтво, паперопластика, народна лялька, вишивка тощо.

Вітаємо із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва, вітаємо тих, хто відроджує українську національну культуру, розвиває народну творчість! Зберігає історію та творить майбуття! ❤️💐❤️

Виставка працюватиме з 7 листопада до 7 грудня щодня, крім суботи та неділі, з 10.00 до 16.00. за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, Одеський обласний центр української культури.