МИСТЕЦЬКА КАЗКА ЗИМОВИХ СВЯТ

21 грудня 2023 року у виставковій залі Одеський обласний центр української культури відбулося відкриття обласної виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва творчих особистостей Одещини «Мистецька казка зимових свят».

Цього року у виставці взяли участь майстри та творча молодь з Великодолинської ТГ, с. Прилиманського Авангардівської ТГ, Усатівського СГ Одеського р-ну, м. Южного, м. Березівки та м. Одеси.

Зима завжди асоціюється в нас із казкою, нагадує казку і запрошує у чарівний світ зоряної глибини світогляду наших предків, духовності наших сердець, краси.

У ці дні обов’язково має статися щось особливе, надзвичайне. Ще один позитив цього часу, що він збирає найближчих людей разом. Змушує їх відірватися від найважливіших справ, клопотів, роботи і поринути, хоча б на цей святковий час в лоно своєї природи, свого коріння – родини.

‼️Чекаємо всіх шанувальників декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, Одеський обласний центр української культури. Виставка працюватиме до 10 січня 2024 року.