МИСТЕЦТВО ЯК ФАКТОР ЄДНОСТІ

(до Дня Соборності України)

Нехай ніхто не половинить,

Твоїх земель не розтина,

Бо ти єдина, Україно,

Бо ти на всіх у нас одна.

18 січня 2024 року о 14.00 у виставковій залі Одеського обласного центру української культури (м. Одеса, вул. Польська, 20) відбудеться відкриття обласної виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва майстрів Одещини «Мистецтво як фактор єдності», присвяченої Дню Соборності України.

У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. Одна з таких сторінок нашого минулого – боротьба українського народу за соборність своїх земель. Україна – рідний край, земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними, мудрими й талановитими людьми. День Соборності України — національне свято України. І сьогодні це свято об`єднання, єдності нашого народу відзначаємо відкриттям обласної виставки, в якій взяли участь майстри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Одещини:

Григорій Вовк,

Оксана Церковна,

Олександр Гаркавченко,

Геннадій Грабазей,

Сергій Гуменюк,

Ольга Дмитрієва,

Тамара Білоглазова,

Олег Дрямін,

Ольга Запаріна,

Людмила Казанчук,

Віктор Гоманюк,

Жанна Жеромська,

Світлана Крижевська,

Вікторія Кравченко,

Анатолій Кравченко,

Світлана Кучеренко,

Олена Лебедєва,

Лілія Ліптушенко,

Олексій Малік,

Дар’я Мельник,

Катерина Недзельська-Кучеренко,

Панасюк Маріанна,

Олена Разанцева,

Єкатерина Султанова

та ін.

Запрошуємо відвідати виставку з 18 січня до 9 лютого 2024 року щодня, крім суботи та неділі, з 10.00 до 16.00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, Одеський обласний центр української культури. Вхід вільний.