Нехай ніхто не половинить,

Твоїх земель не розтина,

Бо ти єдина, Україно,

Бо ти на всіх у нас одна.

18 січня 2024 року о 14.00 у виставковій залі Одеського обласного центру української культури (м. Одеса, вул. Польська, 20) відбулося відкриття обласної виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва майстрів Одещини «Мистецтво як фактор єдності», присвяченої Дню Соборності України.

У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. Одна з таких сторінок нашого минулого – боротьба українського народу за соборність своїх земель. Україна – рідний край, земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними, мудрими й талановитими людьми. День Соборності України — національне свято України. І сьогодні це свято об`єднання, єдності нашого народу відзначаємо відкриттям обласної виставки, в якій взяли участь майстри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Одещини.

Запрошуємо відвідати виставку з 18 січня до 9 лютого 2024 року щодня, крім суботи та неділі, з 10.00 до 16.00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, Одеський обласний центр української культури. Вхід вільний.