Персональна виставка
Єлизавети ЛІСЮТІНОЇ-ЦЕРКОВНОЇ
«Паперовою стежиною творчості»

13 лютого 2024 року о 14.00 у виставковій залі Одеського обласного центру української культури відбудеться відкриття персональної виставки Єлизавети Лісютіної-Церковної «Паперовою стежиною творчості» (витинанка, паперопластика).
Єлизавета Лісютіна-Церковна – переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів, ілюстратор, стипендіат премії Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2023 рік, тричі дипломант міністра культури України, лауреат обласної премії ім. Р. Палецького 2022 року в номінації «Декоративне та народне малярство». Закінчила художньо-графічний факультет ПНПУ ім. К.Д. Ушинського (образотворче мистецтво), магістр.
Єлизавета – творча, різностороння, креативна особистість. Працює в різних техніках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва: витинанка, паперопластика, графіка.
В експозиції представлені твори, виконані в техніках витинанки і паперопластики, які мають споконвічну історію та втілюють найвищі ідеали національного мислення.
Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду виставки з 13 лютого по 1 березня 2024 р. щодня, крім суботи та неділі, з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, виставкова зала Одеського обласного центру української культури, (вхід вільний).