Запрошуємо до перегляду чудової виставки «Почуття» Даніїла Рудого.

12 березня 2024 року о 14:00 у виставковій залі Одеського обласного центру української культури відбулося відкриття персональної виставки Данііла Рудого «Почуття» (декоративно-прикладне мистецтво та графіка).

Данііл Рудой – член Національної спілки художників України, архітектор, дизайнер, художник.

Закінчив Одеське театрально-художнє училище ім. М.Б. Грекова (живописний факультет) та Одеську державну академію будівництва та архітектури (факультет “Архітектура будівель та споруд”).

Рудой Данііл створює художні твори у декоративно-прикладному та монументальному мистецтві, а також у живопису, графіці та скульптурі малих форм.

Творче професійне життя розпочав у 2000 році обласною художньою виставкою, з того часу учасник понад 100 всеукраїнських, обласних та міжнародних художніх, дизайнерських та архітектурних виставок. Не одноразово нагороджений грамотами, подяками та відзнаками України та інших країн. Багаторазово друкувався у пресі та журналах по мистецтву, архітектурі та художньому дизайну. Лауреат Всеукраїнського конкурсу «Українська мова – мова єднання» у 2022 р.

Організатор художніх пленерів, виставок та арт-проєктів, волонтер та меценат. Автор оформлення та дизайну багатьох громадських закладів, магазинів, офісів приватних котеджів, будинків та квартир.

Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду виставки з 12 березня по 9 квітня 2024 року щодня крім суботи та неділі, з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20 виставкова зала Одеського обласного центру української культури (вхід вільний).