Умови проведення обласного фестивалю дитячої творчості «ВЕСНЯНЕ РІЗНОБАРВ’Я»

(у форматі онлайн)

Одеський обласний центр української культури в рамках дистанційного обласного фестивалю дитячої творчості «Весняне різнобарв’я» з 26 по 29 березня 2024 року проводить обласні дитячі свята з писанкарства «Воскресни, писанко!», з витинанки «Паперове мереживо», з декоративного розпису «Жар-птиця» та з традиційної народної керамічної іграшки “Я Коза-Дереза” на загальну тему: «А вже весна, а вже красна!» (пробудження природи, квітучі дерева, весняні квіти, пташки, польові роботи… Символіка розораної землі, прохання доброго врожаю і т.д. без обмежень).

1. Виконати домашнє завдання на вказану тему.

2. Фото виконаних робіт відправити на e-mail: antoninadimok@gmail.com, в темі листа вказати назву ОТГ та району.

3. В тексті листа написати:

– назву твору;

– прізвище, ім’я автора, вік;

– прізвище, ім’я та по-батькові керівника гуртка;

– назву гуртка, організації.

4. Кількість фото робіт: 1-2 від одного автора.

5. В конкурсах беруть участь діти віком від 9 до 17 років, які поділяються на дві вікові категорії – молодшу від 9 до 13 років та старшу з 14 до 17 років.

6. Результати конкурсу будуть опубліковані в стрічці новин ООЦУК. Почесні переможці, визначені членами оргкомітету, отримають дипломи від Одеського обласного центру української культури, учасники – подяки за участь (в електронному вигляді).

7. Довідки за тел./Viber +380680521593 (Димова Антоніна Іванівна, відділ декоративно-прикладного мистецтва КУ «Одеський обласний центр української культури»).