Персональна виставка Світлани Скілової
«ЧОТИРИ ПОРИ РОКУ» (вовняна акварель)

18 червня 2024 року о 14.00 у виставковій залі Одеського обласного центру української культури відбудеться відкриття персональної виставки Світлани Скілової «ЧОТИРИ ПОРИ РОКУ» (вовняна акварель).
Світлана Костянтинівна СКІЛОВА народилась у 1945 році в м. Одеса. За освітою економіст. Сім років тому почала займатись мистецтвом. Спочатку це були твори в техніці «аплікації на вовні», а з 2021 року Світлана Костянтинівна почала створювати картини в техніці «вовняна акварель».
Весь свій вільний час художниця із задоволенням віддає цьому заняттю. Це допомагає відсторонитися від негараздів, знов і знов поринати у світ природи, тварин, моря, квітів… Психологи кажуть, що людина, яка малює квіти, прагне гармонізувати навколишній світ.
Світлана Скілова – учасник обласних та міських виставок, виставка «Чотири пори року» – це вже четверта персональна виставка художниці.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку «Чотири пори року», зануритись в чудову атмосферу краси, позитиву і хорошого настрою!
Перемкніть свою увагу на красу! Відновіть свою душу! Адже здатність бачити чудове у звичайному – це шлях до щастя і гармонії.

Виставка працюватиме з 18 червня до 9 липня 2024 р. щодня, крім суботи та неділі, з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, виставкова зала Одеського обласного центру української культури. Вхід вільний