Персональна виставка Григорія ВОВКА «ДАР ТВОРЧОСТІ»
(живопис, графіка)
До Дня Української Державності 12 липня о 14.00 відбудеться відкриття персональної виставки творів Григорія Вовка, члена ООО Національної спілки художників України під назвою «Дар творчості».
ВОВК Григорій Петрович у 1979 році закінчив ОДХУ ім. М. Б. Грекова. Член Творчого Об’єднання Художників (ТОХ м. Одеса). Член Національної спілки художників України. Член Асоціації художників християн. Нонконформіст, монументаліст, живописець, графік, поет. Направленість в мистецтві духовний інтенсивізм, бінарний абстракціонізм. Учасник багатьох міжнародних виставок і пленерів.

Нагороджений Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації та Подякою з нагоди 150 – річчя заснування Одеської залізниці. За творчу діяльність нагороджений багатьма дипломами. Переможець Всеукраїнських конкурсів з живопису та графіки.
На даний час Григорій Вовк – учасник 374 виставок різного рівня. І сьогодні ми відкриваємо вже 51 персональну виставку художника.
Григорій Вовк вдячний Богу за дар творчості, який відкриває таємні сторони душі і призначений, щоб інші отримували задоволення. Хтось відтворює радісні моменти життя через живопис, інші – через графіку, скульптуру, архітектуру, музику, поезію, прозу тощо. Кожний вид мистецтва надихає на гармонію життя. Радість, яку отримує глядач від мистецтва, формує в людині непохитну любов до рідних, близьких, до країни, вдячність за змогу творчо працювати, щоб люди отримували задоволення від творчості, молились за Україну, за наших воїнів і не падали духом.
Роботи Григорія Вовка знаходяться в багатьох музеях України, галереях, в IRPEN ART SCHOOL (художня школа академічного рисунку і живопису) м. Ірпінь, в колекціях Ізраїлю, Франції, США, Польщі, Латвії, Англії, Німеччини, Туреччини.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку «Дар творчості» Григорія Вовка з 12 до 26 липня 2024 р. щодня, крім суботи та неділі, з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, виставкова зала Одеського обласного центру української культури (вхід вільний).