изображения не найдены

Сьогодні, 20 лютого 2023 року, Одеський обласний центр української культури спільно з студентською молоддю та курсантами навчальних закладів м. Одеси долучились до Всесвітньої тихої акції “Ангели пам’яті”, яка вшановує героїв Небесної Сотні. В ході підготовки учасниками акції було створено 150 ангелів-витинанок, які символізують душі загиблих Героїв Майдану.

З метою вшанування Героїв пройшла лекція-концерт “Покоління незламних”, в ході якої пролунали пісні, поетичне слово, молитви. А символічні ангели-витинанки розвішені на центральній алеї парку ім. Т.Г Шевченка.

Під час проведення акції російські нелюди знову вели ракетний обстріл, учасники змушені були перейти в бомбосховище і там продовжити розмови про приклади великої людської, громадянської та національної відваги і самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії України, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності в листопаді 2013 року – лютому 2014 р., захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє

#Всесвітня_тиха_акція

#Ангели_пам_яті_2023