«ЗЕМЛЯ ПОСМІХАЄТЬСЯ КВІТАМИ»

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ЛЮДМИЛИ УРЕНЬОВОЇ «ЗЕМЛЯ ПОСМІХАЄТЬСЯ КВІТАМИ»

8 червня 2023 року о 14.00 у виставковій залі Одеського обласного центру української культури відбудеться відкриття персональної виставки
Людмили Уреньової «Земля посміхається квітами» (живопис).
Людмила Уреньова – художник-любитель, і слово любитель походить від слова любити, а любить вона писати картини і весь свій вільний час з задоволенням віддає цьому заняттю. Вона пише квіти. Психологи кажуть, що людина, яка малює квіти, прагне гармонізувати навколишній світ.
У своєму повсякденному житті Людмила Урееньова займається проєктуванням будинків та споруд, але все життя цікавиться живописом.
На початку своєї трудової діяльності, після закінчення курсів художників- оформлювачів, вона декілька років працювала художником-декоратором вітрин і вже тоді зрозуміла свій творчий потяг прикрашати життя, дарувати людям хороший настрій.
«Земля посміхається квітами» – сказав американський поет, філософ 18-го століття Ралф Уолдо Эмерсон. Красиво, метафорично і одночасно правдиво! Цей життєстверджуючий вираз, як ніколи потрібен нам сьогодні, коли люди знаходяться в стресі.
Перемкніть свою увагу на красу! Це – можливість відновити свою душу, адже здатність бачити чудове у звичайному – це шлях до щастя і гармонії.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку «Земля посміхається квітами», у світ позитивних картин Людмили Уреньової, зануритись в чудову атмосферу краси, позитиву і хорошого настрою!

Виставка працюватиме з 8 по 30 червня 2023 р. щодня, крім суботи та неділі, з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, виставкова зала Одеського обласного центру української культури.