Перейти к содержимому
Одеський обласний центр української культури.
Меню
Новини
НКС
Елементи НКС Одеської області, які вписані до Національного переліку елементів НКС України
Регіональний інвентар елементів нематеріальної культурної спадщини
Особливості виконання клезмерської музики Подільського (Кодимського) району
РИТУАЛЬНИЙ ХЛІБ КОДИМЩИНИ
Знання, вміння та практики, що стосуються приготування та споживання біляївської рибної юшки
Різдвяний обряд «Мошу» (с. Орлівка Ренійської ОТГ Ізмаїльського району)
ТРАДИЦІЙНЕ ВИГОТОВЛЕННЯ ВІНИКІВ НА САВРАНЩИНІ
Степовий південний розпис
Осичківські дідки
Причорноморська глиняна іграшка
Культура традиційного вівчарства Бессарабії та знання, пов’язані з ним
Традиція приготування та споживання обрядових хлібів до Дня Святого Георгія с. Криничне
Традиція приготування та споживання обрядових хлібів до Дня Святого Георгія села Криничне
«Туршу» – квашені овочі за рецептом гагаузів
“Живий” музей
Видання
Методична лiтература
Буклети
ШМКП
ДПМ
Виставкова діяльність
Премія ім Р.Палецького
Народна академія творчості
Вiдео
Про нас
Контакти
Звiти КУ ООЦУК
План роботи на 2024 рік
Посилання на літературу
Опубликовано
18.10.2024
Автор:
Igor
Навигация по записям
Предыдущая запись:
Назад
Предыдущая запись
Следующая запись
Далее
Следующая запись