Персональна виставка Анастасії Грудки «Відродження»

11 травня 2023 року о 14.00 у виставковій залі Одеського обласного центру української культури  відбудеться урочисте відкриття персональної виставки «Відродження», присвяченої Дню матері(с. Великий Дальник Великодальницької ОТГ Одеського району Одеської області). На виставці представлені роботи в декоративній техніці.

Творчий шлях Анастасії почався зі шкільного життя. З 2013 по 2022 рр. навчалася в Великодальницькому ліцеї № 1, де займалася в художньому гуртку «Крок за кроком» та постійно отримувала почесні грамоти та дипломи за участь в Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах.

У 2022 році вступила до Білгород-Дністровського коледжу природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій. З 2022 року Анастасія займається на підготовчих курсах Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського, викладач Мунтян Стелла Дмитрівна. Анастасія Грудка молода художниця, яка своєю працею та творчим потенціалом досягла рівня талановитих студентів художньо-графічного факультету ПНПУ ім. К.Д. Ушинського, будучи тільки абітурієнткою. За короткий час (рік) пройшла програму  першого, другого  курсу, крім цього написала дуже багато живописних полотен з квітами, натюрмортами, Козаками Мамаями та творчими композиціями на патріотичну тему. За рік було створено стільки робіт, що Анастасія зробила дві персональні виставки.

Анастасія – Лауреат премії ім. Р. Палецького 2023 року в номінації «Декоративне та народне малярство». Організатор Міжнародного проекту «Свято весни» (м. Одеса).

  Запрошуємо всіх бажаючих насолодитися виставковою палітрою з 11 до 30 травня 2023 р. щодня, крім суботи та неділі, з 10:00 до 16:00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, виставкова зала Одеського обласного центру української культури (вхід вільний).