НЕЗЛАМНА НАЦІЯ

До Дня Незалежності України в Одеському обласному центрі української культури 21 серпня о 14.00 відбудеться відкриття обласної виставки «Незламна нація».

Виставка «Незламна нація» є невеличкою часткою творінь як іменитих майстрів так і молодого покоління талановитої Одещини. На виставці представлено яскраве різнобарв’я різнопланових жанрів мистецтва, як то: живопис, гобелени, кераміка, декоративний розпис, витинанка, художня вишивка, валяння з вовни, народна іграшка, художня фотографія, паперопластика, батик.

Життя стверджує, що краса народного мистецтва потрібна людині для формування її душевно-духовного складу. У наш час важлива не тільки його художньо-культурна та естетична цінність, а й навчально-виховна, бо вона сприяє формуванню в молоді не тільки творчих умінь і навиків, а й виховує любов до свого народу, до його багатої культурної спадщини, формуючи непідробне почуття патріотизму.

У цей нелегкий для країни час молімося разом за нашу Україну і благаймо: храни нас, Боже, в цю тяжку годину, не дай нам впасти духом, а додай нам мужності. Дай, Боже, нашим дітям світлого майбуття. Усім майстрам, що відроджують нашу культуру, бажаємо творчих злетів, успіхів, здоров’я. Цінуйте життя, любіть свою країну.

У виставці беруть участь художники та майстри декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Одещини:

Асія Гудименко;

Єлизавета Лісютіна;

Тетяна Тоарка;

Анастасія Д’ячук;

Ольга Погрібна;

Ірина Бєлова;

Світлана Василенко;

Вікторія Кравченко;

Володимир Василенко;

Тамара Білоглазова;

Олексій Малік;

Ольга Чернишева;

Людмила Казанчук;

Данііл Рудой;

Лариса Дем’янишина;

Віктор Гоманюк;

Валентина Григор’єва;

Оксана Здоровецька; Інна Морозова;

Світлана Скілова;

Борис Бєлов;

Світлана Крижевська;

Ксенія Стеценко;

Сергій Гуменюк;

Маріанна Панасюк;

Ніна Білоглазова;

Світлана Кучеренко;

Ольга Дмитрієва;

Катерина Богданова;

Валентина Бойчук (майстерня Ірини Соловйової);

Григорій Вовк;

Володимир Бабієнко та працівники Центру культури мистецтва та розвитку творчих здібностей Доброславської селищної ради

Запрошуємо відвідати виставку «Незламна нація», яка працюватиме з 21 серпня до 22 вересня 2023 року щодня, крім суботи та неділі, з 10.00 до 16.00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, Одеський обласний центр української культури.