Сьогодні в атмосфері дружньої родини в Одеському обласному центрі української культури відбулось свято. Відкрито виставку «Незламна нація». Вона є невеличкою часткою творінь як іменитих майстрів так і молодого покоління талановитої Одещини.

На виставці представлено яскраве різнобарв’я різнопланових жанрів мистецтва, як то: живопис, гобелени, кераміка, декоративний розпис, витинанка, художня вишивка, валяння з вовни, народна іграшка, художня фотографія, паперопластика, батик.

Життя стверджує, що краса народного мистецтва потрібна людині для формування її душевно-духовного складу. У наш час важлива не тільки його художньо-культурна та естетична цінність, а й навчально-виховна, бо вона сприяє формуванню в молоді не тільки творчих умінь і навиків, а й виховує любов до свого народу, до його багатої культурної спадщини, формуючи непідробне почуття патріотизму.

У цей нелегкий для країни час молімося разом за нашу Україну і благаймо: храни нас, Боже, в цю тяжку годину, не дай нам впасти духом, а додай нам мужності.

Дай, Боже, нашим дітям світлого майбуття. Усім майстрам, що відроджують нашу культуру, бажаємо творчих злетів, успіхів, здоров’я.

Цінуйте життя, любіть свою країну.

Бажаними гостями на нашому святі були родини вимушених переселенців з Бахмуту. Теплом і любов”ю огорнули діток всі учсники відкриття виставки. Дітям запропонували зробити свої мистецькі твори. Протягом свята вони створили дерево життя. Хай здійснюються всі дитячі мрії і їхні деревця виростуть могутніми дубами на вільній українській землі.

Щиро дякуємо Данилу Рудому за передану роботу “Писанка”. Вона займе гідне місце в нашому “живому музеї”.

Запрошуємо відвідати виставку «Незламна нація», яка працюватиме з 21 серпня до 22 вересня 2023 року щодня, крім суботи та неділі, з 10.00 до 16.00 за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 20, Одеський обласний центр української культури.